“Cultuurverschillen zijn geen hindernis maar een middel!”

Even voorstellen
De mensen van Bloom hebben hun sporen verdiend in de jeugdzorg, het onderwijs en het organiseren van buitenlandprojecten voor kwetsbare jongeren. Zij bundelen hun jarenlange ervaring binnen Bloom met als belangrijkste doel: Kwetsbare doelgroepen het beste uit zichzelf laten halen.

Samen denken, samen ondernemen. Netwerken, samen creatieve ideeën bedenken, samen dromen. De oprichters van stichting Bloom zitten op één lijn. Stichting Bloom gunt jongeren de mogelijkheid om te groeien en geeft ze een levenservaring mee met internationale werkervaringsprojecten.

Jorine is een avonturier, altijd op zoek naar een zinnige uitdaging. Ze werkt alleen aan projecten waar ze in gelooft en écht achter staat. Met een gezonde hoeveelheid eigenwijsheid en integriteit zorgt Jorine dat projecten doorgaan. Stichting Bloom is voor haar iets om voor te gaan. Jorine heeft haar expertise opgebouwd in de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en in de jeugdhulpverlening. Nu zet ze deze kennis en ervaring voor Bloom. Daarnaast heeft ze veel ervaring in het coördineren van buitenlandse projecten voor jongeren uit de jeugdzorg.

Nathalie is ervan overtuigd dat het werk van Bloom echt iets moois oplevert. Met Bloom beantwoordt ze de vraag: ‘Wat kunnen wij internationaal voor anderen betekenen? Nathalie is een betrouwbaar, vrolijk en een consciëntieus persoon. In samenwerking met anderen denkt ze creatief en wild mee met alle ideeën, maar stelt tegelijkertijd ook de cruciale ‘ja, maar…’ vraag. Nathalie zorgt voor stabiliteit en maakt de projecten van Stichting Bloom haalbaar. Haar toekomstbeeld voor Bloom? Een mooi internationaal netwerk waarmee Bloom meerdere projecten per jaar mogelijk maakt voor kwetsbare doelgroepen.
Nathalie heeft haar sporen verdiend in de jeugdhulpverlening, eerst als hulpverlener en later als beleidsmedewerker. De kennis en ervaring uit haar opleidingen sociaal pedagogische hulpverlening en culturele antropologie gebruikt ze in het werkveld nu bij Bloom.